']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Enkle deilige middagsretter

Kategori: Ukategorisert | 2 kommentarer » - Skrevet mandag 15. juni , 2015 kl. 11:00

 

 

 

 

InstagramCapture_639a0eb6-0e21-4859-ab01-5ecc55610711

 

 

Jeg har i forbindelse med en Liken Share kampanje jeg er med i fått testet ut tre sauser fra Knorr; Fløtesaus, Carbonara og Fiskesaus.
Jeg er egentlig fan av å lage sauser fra bunnen av, men i en travel hverdag kan det være greit med noe enkelt og smakfullt.

 

Fiskesausen testet jeg til laksekoteletter og kokte poteter, det ga det hele et ekstra piff… Nydelig :)

Fløtesausen testet jeg til nakkekoteletter, og det smakte nydelig. Jeg lagde den som i oppskriften, men for et ekstra piff, tilsatte jeg litt av kraften jeg fra kotelettene.

Carbonaraen har jeg testet ut to ganger allerede, første gangen serverte jeg den med pastasløyfer og pølsebiter. Enkelt og greit, men nydelig.

Sist gang var i går, da skulle jeg lage sommerkoteletter med tilbehør.
Jeg tok 6 middels store poteter og skjærte tynne skiver, men ikke helt gjennom. Gned de inn med margarin og drysset over havsalt, hadde de i ovnen på 250 grader i 20 minutter. Så stekte jeg sommerkoteletter en en stekepanne med litt margarin. Jeg la en rist i ovnen over der jeg hadde potetene, og hadde kotelettene i en ildfast form hvor de fikk ettersteke litt da mannen min liker de godt stekt. Jeg la en klatt med baconost på hver potet og litt raspet ost.

Så fikk de kose seg videre, mens jeg lagde en frisk salat av crispisalat, gule cherrytomater, agurk og paprika.
Så var det på tide med sausen, jeg brukte carbonara av alle ting. Til den fine røykesmaken til sommerkotelettene passer det faktisk perfekt. Men for å få et lite hint av bernaise i smaken, uten at det ble bernaise, tilsatte jeg litt gurkemeie for mer gulfarge, litt hvitvinseddik og litt estragon… og det skulle ikke mer til :)
Maten smakte perfekt, og både mann og barn var fornøyde… og ikke minst kokken selv (moi):
Dom: Knorr sauser smaker nydelig til ulike retter og er enkle å lage.

 

Annonser

Kommentarer

  1. Nina sier:

    Ser ut som en deilig rett!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.