']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Opptrening og isolat

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 28. mai , 2018 kl. 21:53

På grunn av et magevirus har jeg blitt satt på isolat. Dette passer dårlig mtp opptrening da jeg ikke får forlate rommet, men en gjør så godt en kan tross liten flate å trene på. Så i dag hadde jeg besøk av fysio og gjorde noen øvelser i senga før jeg gikk litt rundt i rommet med prekestol og gjorde litt stående øvelser.  Jeg merker jeg blir sterkere for hver dag som går, så her må jeg bare beholde troa. Jeg skal kunne gå uten støtte i løpet av sommeren. Det ville barna ikke minst satt stor pris på så vi kan finne på noe gøyt til sommeren. Jeg skal klare det. Jeg MÅ!!!

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.