']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Ny veranda

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 3. mai , 2016 kl. 18:34

Verandaen er endelig ferdig. Det er så herlig med en stor uteplass. Vi har nærmere 80 m2 veranda pluss 26 m2 med terassen på baksiden av huset (mot naturtomt) – altså over 100 m2 nå med veranda og terrasse på oppsiden inkludert….
Ser fram til late somre :)
I dag kjøpte vi nye verandamøbler og, en herlig hjørnesofa i svart rotting, akkurat samme stil som spisebordet med stoler som vi også har til verandaen.
Jeg skal legge til bilder så snart jeg får tatt. Akkurat nå har eldstejenta mi besøk av to venninner. De storkoser seg i fineværet.
I stad lekte vi kiosk, hvor jeg stod i kjøkkenvinduet og «solgte» minipizza.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.