']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Sykehjem

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 28. mai , 2018 kl. 12:34

Jeg klarte det umulige under sist sykehusopphold…. Jeg klarte å brekke lårbeinet! Og nei, det var ikke pga at jeg falt ut av senga eller gled i dusjen. Nei, det skjedde i senga. Jeg liker å være selvhjulpen og det har gått bra før. Så da natta var kommet var det dags for å ta av seg støttestrømpene. Jeg dro forsiktig av meg…. Knekk! Lyden var ikke til å ta feil av. Nei! Tenkte jeg. Dette skal ikke kunne gå an. Joda. Etter en lang og pinefull natt tross påkoplet smertepumpe, så kunne røntgen konstatere brudd! Dermed ble jeg lagt i narkose og operert samme dag med stålstang og nagler fra hofte til kne.

 

Og slik endte jeg på sykehjem.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.