']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Good morning sunshine!

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet lørdag 9. mai , 2015 kl. 08:29

God morgen godtfolk. I dag er atter en ny dag og sola skinner…. Fryd :) Jeg hadde egentlig tenkt å sove lenger i dag, men minstesnuppa som alltid har vært en morgenfugl, vekte meg halv sju i dag, så da var det gjort. Nå har jeg noen rundstykker til heving og ser fram til en nydelig frokost :)
Men skrekk og  gru ser jeg på kalenderen. Det er bare 9 dager til 17. mai – inkludert i dag!

Badevekten har klikket, så jeg får ikke fulgt med på vektnedgangen… må finne meg et målebånd, tror den er litt mer nøyaktig.

Jeg trenger nemlig å gå ned et par cm her og der….. hehe :) Så sitter 17. mai klærne som støpt. Tror dere jeg klarer det?

Treninger i alle fall alfa omega. Så her skal jeg prøve å få trent litt styrketrening i dag. Jentene mine syns det er gøyt å trene sammen med mamma, så hvorfor ikke gjøre det til litt «jentetid» :) De er faktisk ganske strenge trenere disse jentene mine, så her får jeg minst like stor effekt som på et treningssenter. 10 til mamma, du klarer det :)
Så får jeg prøve å holde meg unna godteri…. Min snille mor kom meg en stor eske Kong Haakon som hun fikk til jul…. den holdt på å gå ut på dato…. Det har dessverre blitt til at jeg har tatt meg litt mange smakebiter derfra… men nå skal jeg prøve å holde meg unna. De beste godbitene der er heldigvis oppspist.

 

Nå sitter jeg og tenker på hva vi skal ha til middag i dag… I går hadde vi taco. Jeg orket bare en tacolefse og bittelitt nachochips… men godt var det.

God helg :)

Annonser

Kommentarer

  1. solami sier:

    Nachochips er skummelt… Frityrstekte kaloribomber :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.