']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

17. mai sveisen

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet tirsdag 5. mai , 2015 kl. 18:57

Hvordan skal du ha håret på 17. mai? Til bunad passer det best med klassiske frisyrer. Har du langt hår, er fletter av ulike typer ypperlig!

Det finne utallige flettevarianter.

Jeg har nettopp lært meg fiskebeinsflette og syns den ser bra ut på 17. mai. Pynt den gjerne med litt blomster eller en pen sløyfe øverst og nederst.
Fiskebeinsflette:
Del håret i to, hold en del i hver hånd, ta litt hår fra ytterst på din høyre hånd og dra det over til venstre side av den delen du holder i din venstre hånd.

Gjør så det samme motsatt, altså ta litt hår fra ytterst til venstre i din venstre hånd og legg over på innerste side på din høyre hånd. Stram godt mens du holder på og fortsett slik til du har tatt hele lengden og fest med en strikk. Pynt gjerne med sløyfe.

 

Vanlig fiskeflette, utvendig:

Ta tre deler fra øverst på midten av hårfestet. Ta den midterste hårlokken og legg over hårlokken til venstre og rundt, og flett en gang, ta så litt hår på hver side og fortsett nedover mens du stadig tar mer hår til fletten. Forsett slik nedover hele hodet og fest med strikk. Enda penere til 17. mai er å gjøre det samme, men på hver side av hodet, såkalte pariserfletter.
Innvendig flette: Samme som over, men her tar du ytterste og fører over den midterste osv.

Matbloggtoppen

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.