']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Makeup til julebordet

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 25. oktober , 2014 kl. 10:59

Du trenger ikke investere i luksuriøse produkter for å pynte deg.
Det finnes heldigvis rimeligere alernativer som er vel så bra.

Det er to merker jeg vil anbefale – Yves Rocher og MakeupMekka.

Her får du et variert utvalg av rimelig kvalitetssminke.

Her er noen sminketips årets julebord:

Det hjelper ikke med all verdens sminke, om du ikke har et godt grunnlag til sminken, og til det trengs det en god rens og godt med fuktighet. Jeg har her valgt å skrive noen tips for blandet/fet hud. PS! Har du tendens til kviser og hudormer, pass på at du er flink til å rense huden morgen og kveld, og drikk masse vann, unngå brus og begrens andre sukkerholdige matvarer og. Sukker er næring til kviser! Og rynker også visstnok….. Så da vet vi det.
Vel, her er tipsene:

 

Start med en god rens tilpasset din hudtype.
Til fet/blandet hud anbefaler jeg denne Rensegelé

fra Yves Rocher. Den heter Sebo Vegetal og er en lett rensegele

som fjerner urenheter og talgoverskudd uten å tørke ut. Beriket med pulver fra skjoldbærerrot som har rensende, balanserende egenskaper. Perfekt for blandet til fet hud.

Et par ganger i uken bør du også bruke peeling for å få bort døde hudrester. Huden vil da fremstå mer strålende og du forebygger eventuelle utbrudd av kviser. Da kan jeg anbefale denne  ansiktsskrubben Ansiktspeelingsom også er i samme serie fra Yves Rocher.

Avslutt renserutinen med en god ansiktstoner for å trekke sammen porene og balansere huden. Jeg anbefaler dette ansiktsvannet

som også er i samme serie fra Yves Rocher Sebo Vegetal Rensevannsom er et dyprengjørende rensevann som ikke bare fjerner de siste restene av makeupen din, men som også balanserer huden og motvirker glisende partier. Huden føles ren og spenstig og får en helt ny frisk følelse. Beriket med skjoldbærerrot, som har rensende egenskaper. Fantastisk!

Til slutt trenger huden din fukt. Dette gir det perfekte grunnlag for en pen sminke. Legger du sminke på tørr hud vil ikke sminken se særlig delikat ut, så en god rens og godt med fukt er alfa omega.

Til fuktighetspleie anbefaler jeg denne dag-/nattkremen fra Yves Rocher Sebo Vegetal Dag- og nattkrem Den har en herlig konsistens

og pleier og fukter huden din. Den er beriket med  beriket med pulver fra skjoldbærerrot som har rensende og balanserende egenskaper. Kremen gir frisk, langvarig fuktighet (24 timer) samtidig som den glatter ut ujevnheter, absorberer talgoverskudd og trekker sammen porene.
Nå er du klar til å pynte deg :)

 

Sminken

Start med en god primer som jevner ut huden. Dette vil få porer og rynker til å bli mindre synlige, huden blir glattere, mattere og det blir lettere å få sminken til å sitte fint. Jeg anbefaler denne  primeren fra Makeup Mekka – Mattifying pore perfecting face primer.

Deretter trenger du en god foundation som jevner ut hudfargen og gir huden din et strålende vakkert utseende.
Jeg anbefaler denne   Mineral Loose Flawless Foundation fra Makeup Mekka til den nette pris av kr 129. Til å legge foundationen anbefaler jeg en god foundationkost som denne som også er fra Makeup Mekka. Pris kr 99,-.
Om du heller foretrekker en flytende foundation, kan jeg anbefale denne foundationen fra Makeup Mekka.

. Den heter

MINERAL LIQUID POWDER FOUNDATION SPF15 og koster kr 170.

Til å skjule urenheter, skygger og andre skjønnhetsfeil, anbefaler jeg denne concealeren.

Den heter Makeup Mekka Mineral Illuminator Pen og koster kr 179.

Til slutt anbefaler jeg å avslutte med et godt pudder som matter ned og forsegler sminken. Du kan f.eks. bruke denne

som heter Makeup Mekka Mineral Saphire Loose Powder – den koster egentlig kr 129, men som seg hør og bør, har Makeup Mekka ofte tilbud, og det er en av tingene som gjør at jeg elsker den nettbutikken. Nå får du pudderet til bare kr 50 :) PS! Sjekk facebookgruppen til Makeup Mekka, her har de ofte konkurranser og tipser om gratis tilbud osv…

 

Nå har du lagt basisen til sminken. Huden din ser nå perfekt ut, så da har du lagt grunnlaget til å fremheve de tingene du ønsker å fremheve.

Jeg begynner med

øynene:

Tegn opp øynene med en god kajal. Noen foretrekker flytende, andre vil heller ha myk blyantkonsistens. Prøv deg frem.

Jeg anbefaler denne 

PRO WATER RESISTANT KOHL PENCIL – BLACK – denne koster kr 99, men er nå nedsatt til kr 79 – løp og kjøp :) Jeg var så heldig å få denne gratis under en av de mange gratiskampanjene til Makeup Mekka, og er storfornøyd! Den er enkel å bruke, man får lett til så tynn strek man ønsker uten at den blir for hard. Jeg anbefaler å starte i øyets ytterkrok. Tegn en strek langs vipperoten og la den bøye seg oppover i ytterkanten av øyet. Gjør det samme også under øyet, men begynn på siste 1/3 av øyets ytterkrok og tegn den på skrå oppover. Da får du et flott katteaktig blikk.
For et mer våkent blikk anbefales denne lyse kajalen som du legger på våtlinjen. Da vil øynene virke større og klarere og du skjuler evnt rødhet.

Den heter

PRO WATER RESISTANT KOHL PENCIL – FRESH NUDE fra Makeup Mekka og du får den til kr 99.
Jeg er glad i litt naturlige jordfarger, og dette settet er perfekt! Jeg pleier å bruke den lyse innerst i øyekroken og la den tone oppover mot øyebeinet og skråne utover mottinningen. Den mellomste fargen legger jeg på 3/4 av øyelokkets ytterkant og i globalen, og den mørkeste legger jeg med en tynn børste langs vipperoten og toner utover og lett inn mot globalen. Dette settet er helt supert, her får du mye for pengene og nå nedsatt til bare 199! Her får du også kajalen som jeg anbefalte litt lenger opp i innlegget. Du får også noen deilige børster og en lipgloss du kan avslutte makeupen med! Lekkert.

Avslutt sminken med å legge favorittleppestiften. Jeg ser at Makeup Mekka har mange tilbud,

F.eks. dette lekre settet med tre leppestifter til kun kr 129! Disse fargene er faktisk mine favoritter. De frisker opp leppene uten å virke for dramatiske og unaturlige. Om du har behov for å tegne opp leppene kan du tegne de opp med en lipliner og så påføre leppestift. Bruk gjerne litt rouge i kinnene, sug inn kinnene og påfør litt på kinnbeina, men vær varsom så det ikke ser unaturlig ut. Du kan også bruke leppestiften til dette. Ta bare en bitteliten prikk på kinnbeina og ton ut med fingeren så det ser naturlig friskt ut.

Til slutt – vippetang så du får en pen bøy på øyevippene, og avslutt med en god mascara.

Jeg anbefaler denne fra Makeup Mekka 

ULTRA LENGTH WATER RES. MASCARA – BLACK.

 

Da gjenstår det bare å finne en lekker kjole, strømpebukser, smykker/øredobber og lekre pumps, så er du klar for årets julebord.
Hva skal du ha på deg? Jeg har ikke peiling. Jeg har noen kjoler hengende i skapet, men vi får se om det blir en av de, eller om jeg

lar meg friste til å kjøpe en ny i år :)

 

 

 

Innlegget er ikke sponset :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.