']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Fantastisk ny hudpleieserie

Kategori: Ukategorisert | 4 kommentarer » - Skrevet fredag 17. oktober , 2014 kl. 20:47

Jeg er med i Likenshare og i den forbindelse har jeg fått vite om en ny hudpleieserie som heter Mineral Complex som jeg har lyst til å teste.

Denne høsten lanserer altså Tone Lise Akademiet sin første ansiktsserie. TL er kjent for mye, spesielt neglelakkene og kroppsproduktene som har høstet flere priser. I år komplimenteres de med den helt nye aldersbekjempende ansiktsserien, TL mineral complex.

Det unike TL mineralkomplekset er sammensatt av blant annet sertifisert organisk Alfalfa som er kjent for å ha vært brukt i urtemedisin siden antikken, naturlige Dødehavsmineraler som i tusener av år har blitt anerkjent for sine terapeutiske effekter, og sertifisert organisk jojobaolje, rik på vitamin E.

De syv produktene i serien Mineral Complex
Clean – rensemelk
Fresh – ansiktstoner
Peel – ansiktsskrubb
Face – ansiktsserum
Day&Night – dag og nattkrem
Mask – løftende ansiktsmaske
Eye – øyeserum

Jeg gleder meg spesielt til å teste rensemelken, ansiktstoneren og ansiktsskrubben, da jeg mener at det beste grunnlaget for god hudpleie ligger i en god rengjøringsrutine morgen og kveld. Ansiktsserumet forsterker virkningen av kremen og dag- og nattkremen tilfører og beriker huden med fuktighet og pleie. Øyeserumet holder hudpartiet rundt øynene ungdommelig og fast, og en løftende ansiktsmaske en gang i uken sikrer at huden strammes opp.

1029--new-tl-cf-2x1

Kommentarer

  1. Laila sier:

    Den er fantastisk!

  2. solami sier:

    Ja, med dette settet blir man fjong til årets julebord :) Eller kanskje noe å ønske seg fra nissen? :D

  3. Judith sier:

    Dette settet så fristende ut altså? Er på jakt etter noe slikt!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.