']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Kom i form etter sommerens utskeielser

Kategori: Ukategorisert | 1 kommentar » - Skrevet lørdag 9. august , 2014 kl. 12:51

Skjer det ikke hvert år…. Vi strever og strever med å gå ned etter julens utskeielser, så vi kommer i bikiniform til sommeren. Og hva skjer da? Vi skeier ut på ferie. På tur teller ikke kalorier eller mangel på trening. God mat og drikke, mangel på mosjon og late dager i solsteiken… Så kommer vi hjem og stiller oss på badevekta, og skjønner ikke hvordan vi har klart å gå opp 4-5 kilo på et par uker.

Det beste er å leve sunt året rundt, og heller tillate seg en utskeielse på lørdagene, men slik blir det dessverre ikke.
Jaja, i år gikk jeg faktisk ikke opp noe på tur. Muligens pga jeg ikke var helt frisk på tur, småforkjølet og dårlig matlyst.

Prøvde dessuten å småtrene litt hver dag med enkle styrkeøvelser.

Men nå ønsker jeg å komme meg i litt bedre form til høsten, og derfor har jeg laget en liten slagplan.

Første steg er å kutte ut søtsaker på ukedagene og spise sunnere ellers. Ja takk til mer grønnsaker og frukt, fullkorn og rent kjøtt/fisk.

Så kommer vi ikke utenom trening.

I dag skal jeg ta opp det med hverdagsmosjon… Prøv å gjøre litt hver dag og se på daglige aktiviteter som gratis trim. Lek med barna, lek sisten, løft de opp i lufta… Moro for de, og bra for deg :)

Første øvelse jeg vil ta opp, er armene. Hvordan få slanke, pene armer.
I tillegg til å spise sunt og passe på kaloriinntaket, kan du gjøre en del øvelser som styrker muskulaturen.

Du kan kjøpe innersvingen armringer, de har ekstra vekt, slik at du lett får trent opp armene. Ellers er det bra å trene uten og. Stå med beina litt adskilt og ha begge armene til siden. Hold armene beint vannrett ut fra deg og roter, først 50 ganger fremover, så 50 ganger bakover. Deretter skal du padle. En arm frem og en arm bak, roter med store armutslag.  Gjenta med motsatt arm frem.
Dette var oppvarmingen.
Deretter skal du ta 10 «jente»-pushups. Pause. Ta 10 situps i mellomtiden. Deretter 10 pushups, 10 situps. Gjenta det hele 3 ganger. Til slutt skal du ta planken. Stå på albuene og beina rett ut. Trekk inn magen og hold så lenge du klarer. Du skal holde til deg nærmest gjør vondt.
Dette var dagens trening. Mest for armene, men også litt for mage og kjernemuskulatur.

Ha en fin dag :)

Kommentarer

  1. Lena sier:

    Takk for tips. Jeg har i alle fall skeiet ut med litt for mye softis i sommer. På tide å sette seg på spinningsykkelen eller gå tur i fjellet :)

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.