']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Kaffestund

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 9. august , 2014 kl. 10:16

Nå er det bare en ukes tid igjen til jeg skal tilbake til jobb. Det har vært utrolig deilig å ha hatt ferie…

Vi har reist litt og slappet av litt hjemme, litt maling har det også blitt.
Mandag begynner eldstejente på SFO for første gang, og mandagen etter på sin første skoledag. Jeg tror både hun og oss foreldrene er minst like spente. Hun har bare gledd seg, ikke et snev av gruing der i gården. Jeg husker da jeg var liten, jeg grudde meg sånn… Det var jo så godt og trygt å være hjemme hos mor :) Jeg tror det egentlig var fordi jeg husket min bror 4 år tidligere ropte til mamma: Jeg vil ikke gå på skole! Jeg vil ikke gå på skole! Slikt smitter, og jeg fikk et inntrykk av at skole ikke var noe kjekt. Jeg tok heldigvis feil. Det var utrolig spennende å gå på skole, vi fikk lære nye ting og i friminuttene kunne vi leke oss med de kjekke lekeapparatene i skolen. Jeg tror nok jenta mi får det enda kjekkere. Hun har gått i barnehage siden hun var ca. 10 måneder, og 7 av jentene fra hennes barnehage skal begynne i klassen hennes. Det blir 22 elever til sammen, så det blir en del nye fjes også, men det tror jeg bare blir både kjekt og spennende. Hun har allerede blitt litt kjent med en av de nye jentene, da jeg kjenner moren fra jobb og hadde vist henne bilder på facebook. Da følte hun på en måte at hun kjente denne jenta, og det ble lettere å ta kontakt. Hun bor ikke så langt fra oss heller, så det blir kjekt.
Veslejenta på 3 (snart 4) begynner på barnehage igjen på mandag. Hun savner vennene sine :)

Jeg tror det blir litt kjekt å komme i gjenge igjen nå etter en lang ferie. Det er litt greit at jeg ikke begynner på jobb før uken etter, for da får vi ta en rolig start – litt sånn tilvenning… for det er uvant å begynne på barnehage igjen etter en lang ferie, og man har kanskje snudd døgnet litt etter ferien, vant til å få sove litt lenger osv… og ikke minst ikke vant til å være borte fra mamma. Nå har jeg mulighet til å levere litt senere, så får vi ta en rolig start hjemme med frokost og avslapping, før vi tar veien til barnehagen. Kanskje vi til og med kan sykle eller gå til barnehagen. Det er noe eldstejenta savner. Hun er litt misunnelig på de barna som bor rett ved barnehagen som bare kan sykle eller gå dit. Det kunne i og for så vidt vi og ha gjort, men pga travle morgener der vi skal rekke å levere begge to og komme oss på jobb før rushen blir for ille, så har vi prioritert å kjøre de dit, det tar bare 2-3 minutter, i motsetning til å gå som nok ville tatt 20 minutter for små bein.

Men jeg tror jaggu vi skal ta sykkelen en av dagene i alle fall :) Greit med en rolig start på dagen. Jeg får muligheten til å slappe av litt hjemme og ha litt mammatid og. I en lang ferie så er det mye ungene det går på, og ikke så mye tid til å være for seg selv og gjøre det jeg vil. Nå kan jeg trene, shoppe, slappe av, gjøre husarbeid – i fred. Det er jo litt deilig det og må jeg innrømme. Kanskje jeg rekker å få tømt og shinet vaskerommet som jeg har planlagt. Nå er deler av vaskerommet blitt lagringsplass for andre ting, og det er jeg litt lei av, men jeg har måttet vekkprioritere dette… så får vi se om jeg rekker å ta det før ferien er over. Jeg skal også male litt :) Ellers får jeg jo tid til å hente de litt tidligere i barnehagen/SFO – så får de litt kortere dager i starten.

Dette var bare noen tanker mens jeg slappet av meg morgenkaffen. Det er liksom min tid. Ungene slapper av og ser tegnefilm mens mamma tar seg en kopp kaffe og sjekker litt nyheter på dataen. I dag skinner sola, så jeg tror jeg skal ta med ungene på en spasertur eller sykkeltur bort til skolen der eldstejenta skal gå, så hun blir litt mer kjent i området der, så kan vi ta en liten piknik der og leke litt før vi drar hjem igjen.

 

God helg folkens!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.