']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Shopping på nett

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet fredag 22. januar , 2016 kl. 15:22

Marokkansk lysbord.

Jau, da har jeg blitt bitt av basillen igjen hehehe :)
Shoppa litt på Netthandelen. Jeg har brent meg på det der før, det er så lett å bli hekta,

for man kan virkelig gjøre noen kupp der.
Før følte jeg det var en del jallating de solgte der, men de har kommet seg veldig, og selger alt fra

praktisk verktøy til flotte pyntegjenstander.
Denne gangen føler jeg at jeg fikk veldig mye for pengene – og var stort sett fornøyd.

For kun kr 544,- inkl frakt (ja, nå har de tatt bort den lure ekspedisjonsavgifta, og tar kun for frakta), så fikk jeg hele 9 gjenstander.

Jeg fikk et flott marokkans lysbord, WP_20160122_14_35_57_Pro

et stort sett med ulike «stearinlys» som går på batteri, alt fra kubbelys, vanlige stakelys, og telys. De virker veldig levende og blafrer omtrent som vanlige lys, noen av de hadde inkl. batteri, så det er jo bra, men jeg må kjøpe meg flere AAA-batterier så jeg har til alle.

Så fikk jeg løshår haha :D Veldig fint hår da, men aner ikke hvordan jeg skal feste det… tror jeg må kjøpe noen klemmer, skulle liksom gå an å feste uten klemmer dette, men ikke skjønner jeg hvordan.
Ellers fikk jeg to flotte lysholdere. WP_20160122_14_36_17_Pro

Jeg trodde de var mye mindre utfra bildene, men de var relativt store – og enda flottere irl :) Så det var jo bra.

Så fikk jeg en herlig elektrisk kaffekvern som matcher min nye fancy kaffetrakter. Med den fulgte det også en pose med herlige, aromatisk bønner. Nydelig kaffe ble det av den. Jeg fikk også ett praktisk sett med ulike silikonredskaper til kjøkkenet, som attpåtil var sammenbrettbart for plassbesparing, dette var slikkepotter, måleskjeer, sil, bakepensel og røreredskaper i friske flotte farger. Jeg fikk også et deilig varmt par med tøfler… koselige var de. I tillegg til en lekker veske :)
Så denne handelen var jeg storfornøyd med.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.