']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Nyttårsfortsetter

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 2. januar , 2016 kl. 17:37

Har du noe nyttårsfortsett?

Jeg har mange… men jeg vet av erfaring, at setter man seg for store mål, så vil de virke uoppnåelige, slik at en gir opp halvveis.
Derfor er det bedre å sette seg små og håndterlige mål.

Mitt første mål er å bli sunnere. Jeg skal trene mer og spise sunnere… Tror dere jeg klarer det?

Mitt neste er å stelle penere med meg selv, stelle beina, hendene (manicyr), bli flinkere til å smøre meg med bodylotion etter dusj… jeg har heldigvis en ganske robust hud som tåler litt… blir ikke så fort tørr, bortsett fra under beina… Det er mitt første prosjekt i det nye året, få orden på beina :) Fotbad to ganger i uken og ikke minst være flink til å smøre beina. Dessverre blir undersåttene mine nedprioritert.

Mitt neste er å tilbringe mer kvalitetstid med barna, egentlig er dette nr 1. Leke med de, ikke bare iaktta. Barn setter utrolig pris på når voksne tar seg tid til å være med i leken. Men det må skje på barnas premisser, de liker veldig godt å leke for seg selv av og til og, da må jeg ikke forstyrre.
Minstejenta elsker for eksempel å leke rollespill med My Litle Ponys, der hun snakker tulleengelsk… (pga litt for mye My Little Pony på YouTube :D )

Lage mer hjemmelaget mat fra grunnen, spesielt innen brødbakst.

 

Og mange flere ting. Man har alltids et forbedringspotensial. Man bør prøve å være den beste utgaven av seg selv… men husk – Du er god nok som du er -uansett! Ingen er perfekte.

 

Matbloggtoppen

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.