']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Hjemmelaget kropps-/ansiktsskrubb

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet lørdag 28. februar , 2015 kl. 09:39

Hvorfor bruke hundrevis av penger på dyre hudpleieprodukter, når det finnes vel så bra ingredienser å lage produkter av hjemme? Ta en titt i kjøkkenskapet eller kjøleskapet ditt. Jeg er sikker på du finner noe du kan bruke. Det kan være olivenolje, sitron, salt, sukker osv.
Her er noen fantastiske skrubber du kan skjemme bort huden din med!

 

Oppstrammende kroppskrubb:

3 ss kaffegrut (det som er igjen i kaffefilteret etter at du har kokt kaffe. NB! Ikke koffeinfri kaffe. Det er koffeinet som er hemmeligheten!)

1 ss sitronsaft

2 ss olivenolje (helst ekstra virgine kaldpresset olivenolje)

1 ts grovmalt salt

 

Ta deg en god og varm dusj. Skrubb så kroppen med denne herlige blandingen. Vær spesielt nøye med rumpe, mage og lår som trenger en ekstra oppstramming. Denne behandlingen er også bra mot cellulitter. Skrubb  forsiktig med sirkelformede bevegelser. Skyll godt av med lunkent vann og ta deg til slutt noen sekunder i så kaldt vann du greier.
Etter dusjen smører du deg godt inn med en god bodylotion. Eventuelt kan du lage din egen bodylotion:

 

Bodylotion:

2 ss Extra Virgine Olive oil

1 ts sitronsaft

Smør huden godt inn med sirkulære bevegelser rett etter dusjen mens huden ennå er fuktig. La huden lufttørke før du har på klærne. Huden blir silkemyk!

 

 

Oppstrammende ansiktsskrubb

1 egg

2 ts sitronsaft

1 ts sterk kaffe

1 ts sukker/salt (finmalt)

1 ts semulegryn

 

Vask ansiktet med lunkent vann og påfør blandingen. Masser forsiktig huden med sirkulære bevegelser mot tinningene.

Skyll av med lunkent vann, og avslutt med iskaldt vann.

Som en oppfriskende og oppstrammende etterbehandling, anbefaler jeg å smøre ansiktet med Aloe Vera gel. Smør et tykt lag og la det virke som en ansiktsmaske mens det trekker inn i huden. Om du føler huden har behov for mer fukt, kan du smøre med din vanlige hudkrem og øyekrem.

 

Ansiktskrubb mot fet hud:

2 ts sitron

1 ts eplesidereddik

1 ts bakepulver

1 ts finmalt salt

Vask ansiktet med lunkent vann, påfør blandingen med roterende bevegelser. Skyll av med lunkent vann og avslutt med iskaldt vann. Bruk Aloe Vera Gel i stedet for fuktighetskrem :)

 

 

 

 

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.