']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Ukens skjønnhetstips fra kjøkkenbenken

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet torsdag 19. februar , 2015 kl. 19:32

Jeg tenkte at jeg ukentlig skulle legge ut noen «kjerringråd» – eller tips til ting man finner hjemme som man kan bruke til egenpleie, i stedet for å legge ut hundrelapper og mer på skjønnhetsbehandlinger.

 

I dag tenkte jeg å ta opp ansiktsskrubb. Exfoliering av huden er viktig for å få frem frisk og sunn hud, men det bør ikke gjøres for ofte. Et par ganger i uken holder, og bruk ikke for grov skrubb. Det finnes ansiktsskrubber i alle prisklasser, men de fleste av de inneholder en del kjemikalier. Da er det ofte like effektivt – og ikke minst mer miljøvennlig å bruke noe av det en har hjemme. Det er mye man kan bruke. Sukker, salt, kaffegrut og semulegryn.

I neste innlegg skal du få noen tips/oppskrifter på hjemmelagde ansiktsskrubber.

Annonser

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.