']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Tomatsuppe med pizzahorn

Kategori: Husmortips, Oppskrifter, Ukategorisert | 3 kommentarer » - Skrevet mandag 28. april , 2014 kl. 18:27

I forrige innlegg kunne dere lese om de lekre pizzahorna jeg lagde. Disse kan man spise for seg, eller ha som tilbehør, til for eksempel tomatsuppe.
Jeg er så heldig at jeg har fått lov til å #buzze for #buzzador om #Knorr kremet tomatsuppe med mozzarella.

Buzzing går ut på at jeg får teste ulike produkter, dele ut vareprøver til venner, og fortelle om mine erfaringer. Kort fortalt.

 

Så denne suppen – hva er min dom? Nydelig!
Den smakte som tomatsuppe skal gjøre, men fyldig, en anelse kjøttsmak? Og et hint av mozzarella, men ikke for mye… Helt perfekt! Jeg anbefaler dere absolutt til å smake på den. Nå sier jo Hellstrøm at man skal lage alt fra bunnen av, men i en travel hverdag med full jobb, små barn og alt en skal rekke, så er det fint med kjappe løsninger og.
Man trenger jo ikke å servere den slik som på pakken, selv om det også er godt.
Jeg tilsatte fullkornsmakaroni så den skulle mette mer, siden vi skulle ha det som middag, og alle fikk hvert sitt halve pizzahorn som tilbehør. Jeg pyntet også med litt karse fra barnas påskepynt, for å få et hint med grønt. Det passet perfekt :)  Vi ble akkurat passe mette, og den italienske smaken fra pizzahornet harmoniserte perfekt med tomatsuppen.

 

1506572_10152313776201066_579349869067518923_n

 

Oppskrift:

Til en familie på fire, måtte vi ha to poser med tomatsuppe. Hver pose skal tilsettes 5 dl vann,

kokes opp under omrøring, jeg tilsatte så i makaroni (det holder med 1 dl) og lot det koke i 7 minutter (tilfeldigvis skulle også denne typen makaroni koke i 7 minutter, så det passet perfekt). Rør litt innimellom. Mens suppen koker kan du varme pizzahorna som du har tatt opp fra fryseren… :) Serveres også gjerne som den er, uten makaroni og uten noe til, eller foccaccia, loff, rundstykker, eller hva du måtte ha for hånden. Man kan variere suppen på mange måter, f.eks. tilsette kjøttboller, hardkokt egg, eller hva med litt forskjellige grønnsaker? Bare fantasien setter grenser…

Annonser

Kommentarer

  1. Erica sier:

    Jeg liker best ren tomatsuppe, uten dingsedongser i og uten brød til. Det aller beste er hjemmelaget tomatsuppe – kanskje du kan legge ut oppskrift på det en gang?

  2. Elin sier:

    Elsker tomatsuppe :)

  3. Janita sier:

    Pizzahorn til tomatsuppe har jeg ikke prøvd før, må testes. Skal prøve den suppa også. Takk for tips!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Laget av Hjemmesideleverandøren
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørsmål rettes til post[att]lykkemedia.[dått]no.