']); _gaq.push(['b._trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://' : 'http://') + 'stats.g.doubleclick.net/dc.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })();
Bloggnorge.com // Inspirasjon i hverdagen
Start blogg

Spar penger på julehandelen

Kategori: Ukategorisert | 3 kommentarer » - Skrevet mandag 3. november , 2014 kl. 19:21

Nå når det nærmer seg jul vil nok flere merke at lommeboken raskt tømmes. Julepynt, julegaver, kjole til julebordet osv. Pengene bare renner ut. Da er det fint å kunne spare litt penger der man kan. Det finnes ulike måter for det. Et tips er å sjekke ut om du kan få rabatter i ulike nettbutikker.
De ulike nettbutikkene pleier å ha rabattkoder og av og til fri frakt, så dette lønner seg å sjekke ut, og ofte kan du få tak i de samme varene mye billigere i nettbutikk enn i en fysisk butikk. Du sparer dessuten masse tid, i stedet for å måtte trave rundt i den ene butikken etter den andre på jakt etter årets julegave. Julegaver

Littbillligere.no er en fantastisk nettside som samler rabatter på ulike nettbutikker, slik at du lett får oversikt over hvor det lønner seg å handle.
Her får du ekslusive rabatter i kjente nettbutikker som blant annet Zalando, Ellos, Nelly Foto Knudsen og hotels.com.

 

 

 

 

 

 

Innlegget er sponset

Annonser

Kommentarer

  1. Laila sier:

    Genialt :)

  2. Judith sier:

    Supert! Takk for tipset!

css.php
Driftes av Bloggnorge.com | Drevet av Lykke Media AS | PRO ISP - Webhotell & domene
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold.
Personvern og cookies | Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.